Contact
JOUW BLAUWDRUK

Handleiding van jezelf

Heb je ooit wel eens gedacht dat het handig zou zijn als er een handleiding zou bestaan van jezelf? 

Wat nou als die er ook een is?!

Deze persoonlijke blauwdruk van jezelf heet de me.scan.

Video Poster Image
Ervaar de me.scan gratis →

Als je dit van jezelf zou weten...

Waar ben jij nou echt goed in? Jouw kwaliteiten. Heb je die helder voor ogen?

Vaak is het al een hele stap om te weten wat je kwaliteiten zijn. Om het nog complexer te maken bestaat er een onderscheid tussen gedrag wat van nature bij jou past en gedrag wat je aangeleerd hebt.

Van buiten merken mensen dat meestal niet. De kwaliteiten die je aangeleerd hebt kun je super goed en daar word je vaak ook om gewaardeerd. De enige manier waarom je verschil merkt is aan je energie niveau. Sta hier de komende tijd eens bij stil: Waar krijg jij ECHT energie van?

Als je een handleiding van jezelf zou maken. Wat zijn dan jouw energie gevers? En waar zitten jouw energie lekken - je stressoren?

In die vragen zit het verschil tussen natuurlijk en aangeleerd gedrag.

Gedrag dat van nature bij jou past geeft je energie, je doet het als vanzelf en je komt in een lekkere flow als je ermee bezig bent. Meestal doe je het omdat je het wilt!

Terwijl gedrag wat je aangeleerd hebt vaak ontstaat vanuit een 'moeten'. Iets wat jij of jouw omgeving belangrijk vindt en waarvan je het gevoel had dat je daar beter in moest worden. Dus ben je erin gaan investeren en er heel erg goed in geworden. Vaak merk je niet eens meer op dat het je energie kost of een verkramping heeft.

De hamvraag is dus: word je er ook blij van?

Ontdek jouw persoonlijke blauwdruk met de me.scan

De me.scan is een online persoonlijkheidsinstrument dat jouw persoonlijke blauwdruk laat zien. Zo krijg je diepgaand inzicht in wat je krachten en valkuilen zijn, wat echt bij jou past en wat essentieel is voor jou om een vervullend, succesvol en gelukkig leven te leiden.

Jouw profiel laat je zien wat jou als mens uniek maakt.

Waarschijnlijk kom je veel dingen tegen die je volledig herkent, maar ook dingen die je misschien wel aanvoelde maar waar je nog geen woorden voor had. Vaak biedt de me.scan een verklaringen voor uitdagingen waar je al je hele leven tegenaan loopt. En toont je profiel dat de oplossing dichterbij is dan je denkt. Het is oprecht een handleiding van jezelf.

Ervaar de me.scan gratis →

Het overzicht van jezelf

Zo kom je achter jouw persoonlijke blauwdruk

Je blauwdruk wordt bepaald op basis van 2 onderdelen:

  • Een onbewust onderdeel dat bestaat uit 8 archetypische afbeeldingen die zichtbaar maken wat er achter jouw gedrag schuilgaat.
  • Een cognitief onderdeel waarin je wordt gevraagd om te reflecteren op jouw zelfbeeld en in welk gedrag jij jezelf het meeste herkent.

Deze twee onderdelen worden in de me.scan aan elkaar gekoppeld tot jouw unieke blauwdruk. Dit maakt de me.scan tot een super snelle en diepgaande tool: in 10 minuten zie je precies wat je van jezelf moet weten. DE handleiding van jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Via de knop hieronder kun je jezelf verkennen op een speelse en unieke manier.

Ervaar de me.scan gratis →
STOP

Nieuwsgierig geworden

Je hebt niet voor niets tot zo ver gelezen...

De gratis versie van jouw blauwdruk geeft je een overzicht met jouw energiebronnen en stressoren. Als je deze ter harte neemt kun je je leven zo inrichten dat jouw levensenergie gaat stromen en je meer plezier hebt in wat je doet.

Ook staat er een ontwikkeltip in die je gelijk toe kunt passen om te groeien.

Ervaar de me.scan gratis →