Volle maan in Weegschaal

Leven met de maan! Het bevalt me eigenlijk wel: elke keer een vast moment om te reflecteren en intenties te zetten. En natuurlijk gebruik ik daar ook essentiële oliën bij!

Ik voel me absoluut geen expert in de maan, maar heb wel mensen die me op dit gebied onwijs inspireren! Check vooral ook even dit blog van Bente de Bruijn. Verder vind ik Lotte haar werkboeken ook altijd super fijn om te gebruiken.

Check vooral even de link in haar bio voor een prachtig werkboek voor de volle maan van vandaag!

Deze volle maan (8 april 2020) staat in Weegschaal. En het is een SUPERMAAN. Misschien dat je de maan gisteren al aan de hemel hebt zien stralen?

De tweede super volle maan van dit jaar wordt ook wel de Pink Moon genoemd. Ik moet ook gelijk denken aan alle prachtige roze bloesem die je ziet als je buiten loopt.

Wat ik van Lotte geleerd heb: “Deze volle maan geeft ons de kans om de balans te herstellen. En draait heel sterk om relaties!

Weegschaal is een lief teken dat bekend staat om zijn creativiteit, charme, hartelijkheid, focus en empathie. Altijd gericht op de relatie met de ander, streeft een weegschaal naar balans en harmonie. Romantiek, schoonheid en esthetiek gaan boven alles.” Dus plan vanavond een DATE voor jezelf. Verwen jezelf en neem de tijd voor het mooie ritueel uit Lotte haar werkboek!

essentiële oliën en de maan

Het allerleukste, je kunt dit ritueel ook nog eens kracht bij zetten met essentiële oliën:

  • Cedarwood: versterkt je connectie met je community en herstelt jouw innerlijke kracht
  • Marjoram: breekt de muur om je hart af
  • Ylang Ylang: heelt je hart van hartenzeer uit het verleden en geeft je kinderlijke verwondering en meer plezier!
  • Grapefruit: helpt je bepalen wie je toelaat in jouw leven.
  • Cassia: laat je JOUW schoonheid zien en super fijn op het gebied van zelfwaarde
  • Align (uit de Yoga collectie): align met je hart en soul
  • Anchor (uit de Yoga collectie): geeft stabiliteit en zorgt voor groei
  • Balance: om balans op elk vlak te brengen
  • Peace: voor de vredige gedachten en gevoelens in deze gekke tijd,.

Gebruik ze vooral op een manier die JIJ zelf fijn vindt!

Ik denk dat ik sommige ga diffusen en anderen juist liever op mijn lijf smeer. Zoals Ylang Ylang en Balance vind ik topisch super fijn (bijvoorbeeld op mijn hart).

En als jij meer getrokken wordt naar een andere olie: gebruik die dan vooral!

Veel plezier vanavond!

Lees meer:

Volle Maan in Schorpioen

Volle maan in WeegschaalLeven met de maan! Het bevalt me eigenlijk wel: elke keer een vast moment om te reflecteren en intenties te zetten. En natuurlijk gebruik ik daar ook essentiële oliën bij!Tijdens de volle maan vind ik Lotte haar werkboeken altijd super fijn om...

Mijn talenten ontdekken

Mijn talenten en big WHY ontdekken Mensen bewust maken van hun talenten is mijn grote passie. Als ogen gaan schitteren, omdat er kwartjes vallen ben ik in mijn element. Echter, ben ik ook heel lang iemand geweest die geen idee had wat mijn toegevoegde waarde was......

Nieuwe maan in Stier

Essentiële oliën om de Nieuwe Maan in Stier te ondersteunenIk ben geen expert op het gebied van de maan. Echter, ben ik dit jaar bewust aan het leven op het ritme van de maan. En elke maan ondersteun ik mijn ritueel met essentiële oliën. Essentiële oliën voor de...

Pin It on Pinterest

Share This