Secret shadow

Not I,

nor anyone else

can travel that road

for you…

– Walt Whitman

Wil je jouw speelse, creatieve en feminine spirit dit jaar meer ruimte geven?

Jezelf op een diepeR niveau leren kennen?

Durf je het avontuur aan om je schaduwen te omarmen?

Dan nodig ik je uit om het komende jaar  samen met mij aan de slag te gaan.

Ik ben op zoek naar mensen met lef, die zich durven overgeven aan het avontuur, die willen oefenen met de controle loslaten (of daar al heel goed in zijn), die durven vertrouwen op hun gevoel en die houden van verrassingen. Dus het grootste deel van dit avontuur blijft een ‘secret’.

Van de aller tofste dingen die ik gedaan heb in mijn leven wist ik van tevoren niet precies wat ze inhielden. Als ik dat had geweten was ik er nooit aan begonnen, maar ze hebben me het allerbeste gebracht! Vandaar de ‘secret shadow’

Het enige wat ik je nu al wil vertellen is:

– Secret shadow duurt een jaar, maar je hebt er daarna nog je hele leven plezier van. (denk je eens in wat er allemaal in een jaar kan gebeuren!)

– We beginnen met een 1 op 1 sessie van 2 uur waarbij we de eerste stap zetten om de secrets in jouw shadow zichtbaar te maken

– we komen 11 keer bij elkaar. online of offline afhankelijk van wat mogelijk is. 1 op 1 of in een kleine groep (max 6 personen).

– Pas als je een stap gezet hebt wordt de volgende stap zichtbaar. Zo ook met dit avontuur.

– Je zet elke keer zelf een intentie waar jij mee aan de slag wilt.

– het draait om Jou en jij bepaald hoe ver we gaan tijdens dit avontuur.

– Ik ga je op een creatieve manier uitdagen (geen ervaring nodig), het wordt echt lekker spelen.

– Je gaat vanuit verschillende perspectieven naar jezelf kijken.

–  Persoonlijke groei staat centraal. Voorbeeld thema’s waar we mee aan de slag gaan: mannelijke en vrouwelijke energie, Gevoel en emotie. Sensualiteit, liefde voor ons lichaam. intuïtie. schaduwwerk.

– je mag tijdens de sessies geen foto’s of video’s maken om te delen op social media. Dit is een cadeau aan jezelf….. niet voor je volgers.

Hasse Cox

Meer vertel ik niet, want ik ben op zoek naar een selectieve club mensen die houdt van verrassingen en echt op een innerlijk avontuur wil.

Vertrouw op jouw intuitie, onderbuikgevoel of verlangen naar avontuur. Dan is dat alleen al de investering meer dan waard.

Doe je mee?

Stuur een email met jouw intentie voor dit jaar, wat je aantrekt in de ‘secret shadow’ en wanneer het al je verwachtingen overtreft. als dat past bij waar ik naar op zoek ben dan wordt je toegelaten tot de ‘secret’ club!

De investering voor het hele jaar:
€ 2.222,- excl btw.

we starten gelijk als jij je inschrijft.

 

Love Hasse Cox

P.S. Je schrijft je in principe in voor het hele jaar. Kom je er binnen een maand achter dat het niet jouw ding is, dan betaal je alleen voor de eerste maand €222,- excl btw.

Pin It on Pinterest