Hej, ik ben Hasse

Van kleins af aan is mij geleerd dat een nieuwsgierige en ondernemende houding je ver brengt. Ik vond het als kind ook heerlijk om vanaf een afstandje te observeren wat anderen deden. Misschien dan ook niet gek dat ik uiteindelijk in de wereld van onderzoek terecht kwam. Die wereld pastte echter niet bij mij; ik wilde creatiever, vrijer en speelser.

Mijn droomwerk: een eigen bedrijf, alleen wist ik nooit waarin. Tot ik ging ondernemen en dōTERRA op mijn pad kwam. De samenwerking met dōTERRA biedt mij het ‘wat’ en ik kan de rest helemaal zelf invullen. Met andere woorden: zo creatief, vrij en speels als ik dat wil.

Genieten met een zachte G

Ik ben vernoemd naar het boek Hasse Simonsdochter van Thea Beckman.

Ik ben geboren op 11-11-1988, briljante geboortedatum toch?!

Mijn kernwaarden: autonomie, speelsheid, joy (klinkt nog beter dan genieten).

Hoe ik ben begonnen in de oliën

Ik kwam voor het eerst in aanraking met de oliën toen ik een workshp volgde over zelfliefde en eten. De vrouw die die workshop gaf vond ik zo lekker ruiken en toen ik haar ernaar vroeg vertelde ze dat ze essentiële oliën op had. Ik had er toen echt nog NOOIT van gehoord.

Gedurende workshop had ze in op verschillende manieren oliën gebruikt.

  • In water zaten bijvoorbeeld citrusoliën, waardoor ik het water ineens echt onwijs lekker vond.
  • Voor het sporten kregen we een druppel peppermunt om te ruiken, zodat we tijdens het sporten meer zuurstof op konden nemen.
  • En naderhand kregen we een creme met oliën mee tegen de spierpijn

Aangezien ik heel veel vragen stelde (ik ben nu eenmaal nieuwsgierig) zei ze dat ze me wel een keertje meer wilde vertellen. En zo gezegd zo gedaan….

Pin It on Pinterest