Essentiële oliën om de Nieuwe Maan in Stier te ondersteunen

Ik ben geen expert op het gebied van de maan. Echter, ben ik dit jaar bewust aan het leven op het ritme van de maan. En elke maan ondersteun ik mijn ritueel met essentiële oliën. 

Essentiële oliën voor de Nieuwe Maan in Stier

Een nieuwe maan die staat voor rust en overgave… Vandaar ook speciale essentiële oliën om haar te ondersteunen!

Siberian Fir en Douglas Fir: twee sparoliën die heel erg aardend zijn en zorgen voor stabiliteit. Deze sparoliën helpen je je ondersteunend te voelen terwijl je je op onbekend terrein begeeft. Je zult een innerlijke kracht vinden die je aanmoedigt om vooruit te gaan.

Juniper Berry – verdrijft angst en illusie. Het kalmeert onzekerheden en angst voor het onbekende. Als je angst loslaat, open je voor nieuwe mogelijkheden en zie je opties die je misschien nooit hebt overwogen.

Cardemom – een kruidenolie, versterkt je vertrouwen tijdens onzekerheid. Het opent zacht het ademhalingssysteem en helpt je het leven volledig in te ademen. Het ondersteunt ook het verwerkingsproces van de aanpassing aan nieuwe manieren.

Citrus Bliss – een mix van citrusoliën die creativiteit en optimisme inspireren. Het is alsof je een fles vloeibare zonneschijn opent. Het helpt je te weten dat er aan het einde van de tunnel licht is, ook al is het nog niet zichtbaar. Het helpt je creatieve impulsen te volgen en open te staan ​​voor nieuwe oplossingen. Ik moet altijd glimlachen van dit opbeurende aroma.

 

Retrograde en essentiële oliën

Deze nieuwe maan kan een hele dramatische worden…. Als ik dat lees dan voel ik die drama al bijna. Weet dat je altijd een keuze hebt! Hoe ga jij om met drama?

Nieuwe maan valt op 23 april. Deze dag is volgens de astrologie een dramatische dag omdat Pluto in retrograde gaat dit keer. Een hemellichaam is retrograde als het zich in tegengestelde richting roteert ten opzichte van de meerderheid van de naburige hemellichamen. Voor ons is een retrograde een opportunity om te reflecteren en ons terug te trekken. 

De kans is groot dat deze retrograde ervoor zorgt dat je het gevoel hebt verloren te zijn, dat je niet alle antwoorden hebt. De uitnodiging dus om de antwoorden in jezelf te zoeken.

De schrijvers van mijn favoriete boek ‘Gifts of the essential oils’ gaven mij de volgende blend als tip om dit proces te ondersteunen:

  • Myrrh
  • Juniper berry
  • Black pepper
  • Fennel
  • Star anise
  • Magnolia

Mix deze oliën in een verhouding die lekker voor jou voelt en gebruik ze om jouw retrograde proces te ondersteunen!

 

Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een berichtje!

 

Lees meer:

Volle Maan in Schorpioen

Volle maan in WeegschaalLeven met de maan! Het bevalt me eigenlijk wel: elke keer een vast moment om te reflecteren en intenties te zetten. En natuurlijk gebruik ik daar ook essentiële oliën bij!Tijdens de volle maan vind ik Lotte haar werkboeken altijd super fijn om...

Mijn talenten ontdekken

Mijn talenten en big WHY ontdekken Mensen bewust maken van hun talenten is mijn grote passie. Als ogen gaan schitteren, omdat er kwartjes vallen ben ik in mijn element. Echter, ben ik ook heel lang iemand geweest die geen idee had wat mijn toegevoegde waarde was......

Hoe ben ik begonnen met essentiële oliën?

Hoe ik ben begonnen met essentiële oliën!Het lijkt misschien alsof ik 'expert' ben op het gebied van essentiële oliën, maar 1,5 jaar geleden wist ik nog niet eens dat ze bestonden. Dus: hoe begin je met essentiële oliën?Het begin De zomer van 2018 voelde ik me niet...

Pin It on Pinterest

Share This