Favorieten

Als je deze website hebt bekeken dan is je misschien opgevallen dat ik geloof in persoonlijke ontwikkeling en groei! 

Het liefst wil ik elke dag iets leren. Thuis noemen wij dat: lerend leven. 

Hieronder mijn bronnen: boeken, podcasts, video’s, etc.

Als er een link achter zit is het een affiliate link, wat wil zeggen dat ik een kleine commissie krijg. Echter, voor jou maakt dat qua prijs niks uit! Je helpt mij dan dus om mijn website live te houden! Dankjwel 😉

Mijn favoriete boeken

Ik luister het liefst naar boeken. Mijn favoriete plek om dat te doen is Audible. Audible heeft van bijna elk Engelstalig boek een audio versie en het fijne van Audible vind ik dat zelfs als je je abonnement stop zet, je die boeken mag houden!

Je eerste boek krijg je gratis en daarna betaal je £7.99 per maand. Voor dat bedrag krijg je 1 credit en daarvan kun je het luisterboek kopen dat jij wilt! De meeste audioboeken zijn rond de £17, dus dit is echt een super fijne manier om geld te besparen en toch eindeloos naar boeken te kunnen luisteren!

Toch liever een hardcopy versie of een E-book dan kun je op de afbeeldingen hieronder klikken en brengen ze je rechtstreeks naar het boek.

Algemeen

De Meeste Mensen Deugen – Rutger Bregman

Dit is een boek voor iedereen die houd van positiviteit! Voor iedereen die pessimisme de wereld uit wil helpen 🙂

Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat Rutger allerlei bekende ‘waarheden’ en ‘onderzoeken’ aanhaalt en een andere kant van het verhaal laat zien.

Ik houd daar wel van, want ik ben er oprecht van overtuigd dat mensen dingen doen vanuit een positieve intentie. En als we dat allemaal geloven, dan maakt dat de wereld zo veel mooier! 

Talenten

Carl Jung op een begrijpelijke manier uitgelegd

Ik geloof in de psychologie van Carl Jung en werk elke dag met zijn archetypes. 

Als je hier meer over wilt weten dan raad ik deze boeken van Karen Hamaker Zondag aan. Zij legt zijn theorie op een begrijpelijke manier uit! Super interessant dus als je jezelf wilt verdiepen in je onbewuste.

Dating, Love en relaties

Essentiële oliën

Mijn favoriete podcasts

Mijn favoriete tools

Canva

Canva is mijn favoriete design tool. Ik heb ook Photoshop, maar vergeet elke keer hoe het allemaal precies werkt, omdat ik het te weinig gebruik…

Canva werkt juist super intuitief! En zelfs voor mij wordt het zo heel erg makkelijk om mooie designs te maken. 

Later

Elke dag een nieuwe post verzinnen is niks voor mij, dus ik doe het in bulk… Om mijn instagram in te plannen maak ik vervolgens gebruik van de app ‘Later’. Ik vind hem super fijn, omdat je gelijk kunt zien hoe je overzicht eruit komt te zien! Zelf gebruik ik de gratis versie en die is voor mij goed genoeg 🙂

Olympus OM-D E-M1 Mark II

Ik heb een passie voor fotografie. Als student had ik een bijbaantje als gala en bruiloft fotografe! 

Vandaar dat ik qua camera nog steeds het beste wil. Deze Olympus is voor mij alles in 1. Super mooie foto’s (ook in het donker) en ik kan hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

 

online programma’s die ik volg

Guusje Wannet is mijn coach

Ik volg bij haar het Daily Rituals Jaarprogramma als VIP en heb dus elke maand een super fijn coachgesprek met haar.

Ik geloof erin om met een coach te werken. Zelf zie je gewoon niet altijd alles en dus is het heel erg fijn als iemand je spiegelt.

Helemaal als je zelf werkt als coach. Ik heb al met heel veel verschillende coaches gewerkt en Guusje is de eerste die ik ECHT aanraad aan iedereen. Ze is geweldig als je ‘iets’ wilt op het gebied van sensualiteit, seksualiteit, zelfliefde of werkt als coach!

 

Gen Ō Mastermind groep

Speciaal voor de Millennial doelgroep is er door twee super toffe young professionals een mastermind opgericht voor young professionals die werken met dōTERRA. Ik vind dit een super fijne mastermind groep, omdat iedereen een andere expertise heeft en veel mensen ook online werken!

Elke keer ga ik weer bruisend van inspiratie weg na een call! Die hebben we elke 2 weken op woensdag!

Gratis mini cursus over essentiële oliën

Korte online intrō cursus over essentiële oliën en hoe JIJ ze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. Deze mini cursus is geschikt voor jou als je nog geen account hebt bij dōTERRA en nieuwsgierig bent naar essentiële oliën.

Pin It on Pinterest