Heb jij de moed om je ware zelf te zijn?

Heb jij je ware zelf al ontmoet?

Ik geloof dat leven vanuit jouw authentieke zelf je vleugels geeft. Of in mijn geval: doet stuiteren..

Als je ontdekt waar je ECHT passie voor hebt, waar je ECHT voor wilt gaan, dan ben je niet meer te stoppen.

Dat wil niet zeggen dat het leven alleen maar mooi is. Het wil zeggen dat je visie groter is dat de blokkades op jouw pad.

Soms zit je even in een sleur, wat eigenlijk niks anders wil zeggen als dat je vanuit jezelf leeft. Er wringt nog iets…

En geloof me ik weet hoe dat voelt. Ik heb heel lang het gevoel gehad alsof het op het puntje van mijn tong lag, maar er niet uit wilde… totdat het ineens allemaal ging stromen. Alles viel op zijn plek.

Dat begint bij jezelf volledig accepteren zoals je bent. En om dat te kunnen dus een hoge mate van bewustzijn over hoe je in elkaar steekt!

En op die ontdekkingstocht wil ik je graag meenemen! Wel op een bijzondere manier, want ik doe alles het liefst spelend!

 

Hasse Cox in het bos

Voor wie?

Creatieveling met een creative block of die gewoon stuck zitten

Ondernemers op zoek naar hun WHY of voelen dat ze niet meer 100% doen waar ze gelukkig van worden

Geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling die hun volledige potentie willen leven

Date Your True Self

Hoe ga ik te werk?

Ik houd van spelen, creativiteit en nieuwsgierigheid. Als ik werk met mensen is een warme veilige omgeving het eerste wat ik creeër. Wanneer je dus geen klik met mij voelt, ben ik niet de persoon voor jou. Ik werk ook niet met iedereen.

Daarnaast gebruik ik 3 verschillende tools: de Talentscan, tekentechnieken en essentiële oliën.

De Talentscan is een online tool die je binnen 15 minuten inzicht geeft in jouw natuurlijke gedrag en talenten! De scan werkt met beelden waarvan je niet weet wat ze betekenen en daardoor krijg je inzicht in jouw onbewuste. Je moet de beelden namelijk kiezen op basis van jouw onderbuikgevoel.

Wij hebben geleerd hoe we vragen moeten beantwoorden. En als je dus gevraagd wordt wat je talenten zijn ga je daar bewust over nadenken (als je het al weet). Verder speelt er ook altijd zoiets als ‘het goede antwoord willen geven’. Super handig als je een examen hebt, maar minder handig als je de diepte in wilt over jezelf. Beelden hebben we niet geleerd om te interpreteren en dus kun je hier echt je onbewuste mee laten spreken!

Als je mij een beetje kent weet je dat ik werk als zakelijk tekenaar. Ik ben van nature een visueel denker en alle teken tools uit dat vakgebied neem ik mee om jou op een speelse manier te spiegelen! Het interessante is namelijk dat je als je tekent dezelfde hersenhelft gebruikt als waar je gevoel zit. Je kunt je gevoel en onbewuste zo dus letterlijk laten spreken.

Verder werk ik met essentiële oliën. Geur is onwijs bepalend voor een sfeer of stemming en beïnvloed jou op een onbewust niveau!

Dat klinkt wel heel erg serieus…

Kun je je voorstellen dat dit het was? Ik geloof nog steeds dat ik hier een mega impact mee kan maken. Maar er is nog een lekkere kers op de taart….

Ik houd namelijk onwijs van bijzondere dates regelen. Dates regel ik ook voor mezelf alleen. En dat bracht me ineens op een idee. Een idee dat 100% bij mij past. 

Ja, ik gebruik zeker de tools zoals hierboven beschreven, maar het allerleukste van met mij samenwerken is dat ik 5 unieke dates speciaal voor jou ga regelen! 

 

Ga je mee op date??

Samen gaan we op een speelse ontdekkingstocht naar jouw ware natuur en hoe je ECHT vanuit jezelf kunt leven. Vandaar dat ik ook geen coachingsgesprekken houd, maar 5 dates ga regelen voor jou!

Mijn intentie met dit traject is namelijk dat je zo verliefd wordt op jezelf, dat je niet anders kunt dan vanuit jouw authentieke zelf leven.

Dus 5 dates om jezelf beter te leren kennen en te onderzoeken hoe jij jouw belangrijkste relatie vorm wilt geven: de relatie met jezelf!

Elke date heeft een eigen thema en is zo vormgegeven dat jij jouw visie van binnenuit vorm gaat geven en gaat leven.

We gaan samen dieper in op het verlangen dat je hebt. Welke richting wil jij in ontwikkelen en groeien? Waar bevindt je je nu? En wat is het verschil dat je graag wilt overbruggen?

En we kijken hoe jij in je dagelijks leven kleine stapjes kunt gaan zetten om jouw verlangen werkelijkheid te maken. Of dat nu op prive of zakelijk vlak is.

Speelsheid wordt soms afgedaan als dat het niet serieus kan zijn. Echter, behalve dat we samen heel veel gaan beleven geef ik je ook concrete tools om jouw volledige potentieel te leven! 

Ontdek je talenten

De 5 dates

Date with your true Self

Je gaat ontdekken wat jouw natuurlijke kwaliteiten zijn, waar jouw potentiële groei ligt en wat valkuilen en belemmeringen zijn die je tegenhouden. En als ik zeg date dan wil dat zeggen dat er een bijzonder randje aan zit! 

Play date

Het hoeft allemaal niet zo serieus! Als je opnieuw gaat spelen kom je veel sneller tot de essentie. Dus dat gaan we doen op een hele creatieve manier. Trust me, hier ligt mijn expertise.

Conscious space date

Als we de ruimte in konden zou ik dat op deze date met je gaan doen. Deze date gaat volledig over jouw leven en dat vormgeven zodat je er weer verliefd op wordt.

Spanning & Sensatie date

Een beetje spanning wordt al snel vertaald in je brein als verliefdheid, dus vandaar dat we ook wat actie tussendoor doen.

Endless love date

Onze laatste date wordt een hele specale. Eentje om ervoor te zorgen dat zelfs na onze ontdekkingstocht samen jij met jezelf blijft daten. 

Aftercare

Ik houd er niet van als iets inneens afgelopen is. Vandaar dat je van mij altijd ook aftercare krijgt. Heb je nog een vraag of loop je ergens tegenaan, dan mag je mij altijd appen/ bellen!

Liever eerst een voorproefje hoe ik te werk ga?

Je kunt ook een los bewustwordingsgesprek boeken. Deze komt dan in plaats van de eerste date en trek ik af van deze totaalprijs!

Zo kun je kijken of ik iets voor je ben!

Als je dat graag wilt kun je een bewustwordingsgesprek hieronder boeken. Het enige is dat je dan dus de eerste date mist…

Of als je gewoon even wilt kletsen om te sparren over jouw situatie kunnen we online eerst een gratis intake doen!

Dan geef ik je een kijkje in hoe ik te werk ga en kunnen we het date-traject helemaal op jou finetunen!

En voor de echte dare-devils:

Express Your True Self

Jouw onbewuste bewust

€777,-

excl. btw

Z

5 speciale dates van 1,5 tot 2 uur

Z

Persoonlijk afgestemde roller met essentiële oliën om je te ondersteunen

Z

Kort rapport dat duidelijk beschrijft waar je talenten en valkuilen liggen

Z

Aftercare: bij vragen appen/ bellen

Heb je ook zin om op een creatieve, speelse manier jouw onbewuste te laten spreken?

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Totaal
Express your Self  × 1 777,00
Subtotaal 777,00
Totaal 777,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Pin It on Pinterest