Ben je klaar voor wat natuurlijke magie?

Het is tijd om te gaan stralen!

Wat is de magie van de natuur?
Oftewel… wat zijn essentiële oliën? Goed dat je het vraagt! Ik wist het namelijk eerst ook niet.

Essentiële oliën zijn ‘vluchtige aromatische bestanddelen’ die te vinden zijn in de natuur (bloemen, kruiden, wortels, stengels, bast, citrusvruchten en andere delen van bomen en planten). Essentiële oliën bevatten de essentie van een plant in 1 druppel! Hoe magisch is dat?

Ontdek hoe JIJ de kracht van de natuur kunt inzetten op elk gebieden in je leven: voor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele groei en gezondheid. Hoe je kunt leren van de natuur en ermee kunt samenwerken.

Hint: ik ben niet voor niets zo enthousiast…..

magie van de natuur inzetten⁣

⁣Essentiële oliën spreken de taal van heling en gezondheid in je lichaam. Voor mij is het alsof er een wereld voor me open ging toen ik met essentiële oliën in aanraking kwam.

De magie van de planten is voor jou….

 • Als je op zoek bent naar een meer natuurlijke leefstijl en een alternatief voor chemische stoffen
 • Als je een oplossing wilt voor je dagelijkse challenges zoals slaap, stress, energie, emoties, hormoon inbalans
 • Als je je lichaam fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel wilt onderstuenen.

Om er een essentiële olie van te krijgen, moeten er super mega veel kleine oliezakjes uit heel veel planten worden gewonnen. Leuk feitje: van de 2000 planten waarvan ontdekt is dat ze essentiële oliën bevatten worden in totaal 3000 essentiële oliën gewonnen! 

Echter niet elke olie is hetzeflde! Dus zorg dat je WEET wat er in jouw flesje zit als je geen oliën van dōTERRA gebruikt. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat als oliën niet getest worden er maar maximaal 3% essentiële olie in je flesje zit en de rest is opgevuld met vulstoffen of soms zelfs synthetische middelen. Onderzoek dus WAAR jouw olie vandaan komt! dōTERRA geeft daar 100% transparantie in, want onderop het flesje staat een code die je in kunt vullen op www.sourcetoyou.com en dan zie je precies waar jouw olie vandaan komt en hoe die getest is.

Ik ben iemand die zeker wil weten dat wat ik gebruik ook veilig is! Helemaal als ik het ook gebruik voor de mensen om me heen! 

Team Earth

Als je net begint met het gebruik van essentiële oliën kan het best wel even veel informatie zijn. Vandaar dat ik het super belangrijk vindt dat je handige informatie, begeleiding en training krijgt. Als je dus via mij een account aanmaakt bij dōTERRA dan zal ik jou ook persoonlijk begeleiden in je ontdekkingsreis met de oliën. 

Dat doe ik overigens ook niet alleen, want ik heb een heel team, Team Earth, om me heen die jou ook met open armen zal ontvangen.

Je kunt via verschillende mensen oliën kopen en de prijzen zijn overal hetzelfde. Het grote verschil zit hem in de persoon achter het acount. En dus het belangrijk om voor iemand te kiezen waar JIJ vertrouwen in hebt. 

Behalve dat ik een grote liefde heb voor de oliën ben ik onwijs dankbaar voor de mensen die ik via de oliën heb mogen ontmoeten. En ik introduceer je heel graag aan hun!

Als je wilt krijg je dus niet alleen oliën, maar ook een hele olie familie erbij.

Kies jouw startpakket

Hieronder mijn top 3 kit’s om met essentiële oliën te beginnen. Er zijn echter nog veel meer kits. Als je precies wilt weten wat er in elk pakket zit dan kun je dat overzicht ‘hier’ vinden.

Kies het startpakket waar jij je ontdekkingsreis in de oliën mee wilt beginnen door erop te klikken en je wordt naar een pagina geleid waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw pakket kunt bestellen.

Custom Starter kit

Als je zelf hele specifieke wensen hebt voor de oliën die je wilt kan ik speciaal voor jou een custom starter kit maken.

Door op deze link te klikken kom je bij een inschrijfformulier waarin je jouw wensen weer kunt geven. Ik neem vervolgens contact met je op met de kit die ik voor jou gemaakt hebt en de kosten hiervan! 

€ voor de custom kit +  €8,50 verzendkosten

 

Family Essentials kit

De top 10 oliën in flesjes van 5 ml, peppermint beadlets (heerlijk voor een fris gevoel in je mond), on guard beadlets (bijv voor keelpijn). Dit pakket kies je waneer je wilt experimenteren met een goede basis van essentiële oliën en nog niet helemaal zeker bent in hoeverre je ze in je dagelijks leven wilt toepassen. Dit is een klein starterspakket om je eerste ervaringen mee op te doen.

€ 139 + €8,50 verzendkosten

Home Essentials kit

De top 10 oliën in flesjes van 15 ml en een petal diffuser. Dit pakket kies je wanner je echt de basis van essentiële oliën in huis wilt halen. Dit is de grote versie van de family essentials kit.

Het verschil tussen deze twee kit’s is de hoeveelheid olie die in de flesjes zit. Als je goed kijkt zie je dat je voor de Home Essentials kit 3 keer zoveel olie krijgt voor ongeveer 2x de prijs.

€ 272 + €8,50 verzendkosten

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik de oliën het beste in huis krijgen?

Een belangrijke vraag, want dōTERRA is niet overal zomaar te koop. Hiervoor kiest dōTERRA, omdat je dan altijd support en begeleiding krijgt bij het gebruik van je oliën. Vervolgens kun je op verschillende manieren aan je olie komen:

 1. Online shop: meest kostbare manier. Via deze online webshop kun je losse oliën tegen verkoopprijzen kopen.
 2. Een eigen account: via mij kun je een eigen account aanmaken bij dōTERRA. Je betaalt dan groothandelsprijzen, oftewel 25% korting op de verkoopprijzen. Je betaalt € 25 voor een eigen account.
 3. Starterspakket: je kunt je ook inschrijven via een starterskit. Zo krijg je de oliën met extra korting EN  je krijgt het account er gratis bij.

Een account aanmaken kan via deze link.

Wat krijg ik bij een account?

Als je de oliën van dōTERRA in huis haalt middels een account heeft dat ook nog leuke voordelen:

 • 25% korting op alle producten en essentiële oliën (groothandelsprijzen!)
 • De mogelijkheid deel uit te maken van het royale spaarprogramma van dōTERRA. Hierbij kun je sparen voor gratis oliën en producten (vergelijkbaar zoals Airmiles).

Als je ervoor kiest om dat account via mij aan te maken krijg bovendien toegang tot:

 • Team Earth, een (jonge) enthousiaste hechte groep mensen die de oliën gebruiken. Je bent nooit verplicht tot iets, maar er ligt altijd een warme uitnodiging om te connecten.
 • de Facebook groep van Team Earth waarin welke elke week allerlei tips, tricks, ervaringen, events en leuke dingen over de oliën delen. Je kunt hier met andere leden discussiëren en ook altijd je vraag stellen en dan is er altijd wel iemand die (heel snel) reageert).
 • mijn online Masterclass over de oliën (t.w.v. € 111,10).
 • het ebook Advanced Oil Magic (t.w.v. €12,-)
 • de droplii app met uitleg over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken (t.w.v. €7,99)
 • gedurende 3 maanden krijg je elke week een Oil Love Note per mail om je te helpen de oliën te integreren in jouw dagelijks leven.
 • de workshops over de oliën van Team Earth waar je gratis of voor een kleine vergoeding aan deel kunt nemen.
 • en misschien nog wel belangrijker, zal ik je persoonlijk begeleiden in jouw ontdekkingsreis met de oliën en kun je me altijd alles vragen.
 • En, mocht je interesse hebben, ligt er een open uitnodiging voor je klaar om een extra zakcentje tot een ​​inkomen bij ons te bouwen, als jij besluit dat dat goed voelt dan kunnen we daar verder over praten!

Wat je dus allemaal krijgt (naast de oliën):

essentiële oliën kopen

Wat is de levertijd?

In het algemeen kun je ervan uitgaan dat je oliën binnen een week geleverd worden. Soms heb je geluk en worden ze zelfs binnen 2 dagen gelverd.

Ben ik ergens tot verplicht met een account?
Je bent nergens toe verplicht. Ik raad je aan om een commitment naar jezelf te maken om je oliën dagelijks te gebruiken en ze te integreren in jouw leefstijl.

Verder kun je een maandelijkse wellnesbox bestellen als je wilt. Dat kan via het Loyalte Rewards Program (LRP), zo kun je jouw olie collectie snel en voordelig laten groeien. Je maakt zo gebruik van de gratis olie van de maand aanbieding en andere voordelen. Deze maandelijkse wellnesbox is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke leefstijl.

Ben ik ergens tot verplicht met een account?
Je bent nergens toe verplicht. Ik raad je aan om een commitment naar jezelf te maken om je oliën dagelijks te gebruiken en ze te integreren in jouw leefstijl.

Verder kun je een maandelijkse wellnesbox bestellen als je wilt. Dat kan via het Loyalte Rewards Program (LRP), zo kun je jouw olie collectie snel en voordelig laten groeien. Je maakt zo gebruik van de gratis olie van de maand aanbieding en andere voordelen. Deze maandelijkse wellnesbox is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke leefstijl.

Mijn vraag staat er niet bij...

Je mag me altijd een berichtje sturen: info@hassecox.nl

Nog niet zeker of essentiële oliën wat voor jou zijn?

Volg dan eerst mijn korte online introductie cursus over essentiële oliën en hoe JIJ ze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. Deze mini cursus is geschikt voor jou als je nog geen account hebt bij dōTERRA en nieuwsgierig bent naar essentiële oliën.

Pin It on Pinterest