Wat maakt dōTERRA anders?

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik gekozen voor dōTERRA. Voor mij een hele bewuste keuze en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik een beetje verliefd ben op dit bedrijf….

Als je mij kent weet je dat ik dat niet snel zal zeggen, dus vandaar dat ik hieronder ook even uitleg wat dōTERRA anders maakt.

“Let’s change the world one drop at a time.”

Ik word voortdurend verrast door de kracht van essentiële oliën van dōTERRA. Deze kleine flessen hebben een grote impact en ik wens dat jij die MAGIC zelf kunt ervaren!

De ene olie is de andere echter niet. Welke goed voor jou voelt, laat ik aan jou. Echter, verdiep je eerst in wat je koopt en vooral wat je gebruikt! De geur- en essentiële olie-industrie zit vol valse claims, chemische stoffen en vullers en ongereguleerde labels. Dus voor je een olie intern of op je huid gebruikt, zorg dat je weet of dat ook kan.

dōTERRA heeft hierin de de industrienorm gezet: CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade). Elke fles is tot het uiterste getest! Je kunt zelfs de specifieke barcode van jouw flesje invoeren op www.sourcetoyou.com en de exacte chemische samenstelling, distributiekanalen en reis tot aan de bron leren kennen. Ik vind dit echt heel erg bijzonder! Over grote bedrijven en transparantie gesproken! Verder kun je erop vertrouwen dat het hart van dōTERRA op de juiste plaats zit, omdat zij er hun bedrijfsbrede missie van maken om de wereld van krachtige helende oplossingen te voorzien. Dat voel je als je met de mensen praat die werken met dōTERRA.

Naast het produceren van essentiële oliën wil dōTERRA ook iets terug doen voor de wereld. Zo hebben ze allerlei initiatieven om mensen verder te helpen.

Bijvoorbeeld door ‘co-impact sourcing’ bieden ze een verbeterde kwaliteit van leven voor duizenden werknemers door het stabiliseren van de lonen, het creëren van inkomsten, het vormen van partnerschappen en coöperaties en ondertussen het financieren van ongelooflijke, plaatselijk aangedreven ontwikkelingsprojecten wereldwijd. Terwijl er ondertussen de hoogste kwaliteit olie geproduceerd wordt.

En dan is er nog iets als de dōTERRA Healing Hands Foundation, het goede doel van dōTERRA. 100% van alle donaties aan deze organisatie gaat naar de goede doelen. 

Maar geloof me woord niet op mijn woord – ik moedig je aan om deze oliën zelf te proberen en ik kan niet wachten om de talloze manieren te zien waarop ze jouw leven fysiek, emotioneel, spiritueel en zelfs financieel zullen transformeren.

Enthousiast geworden? 

Het lijkt me super leuk om jou beter te leren kennen en te horen over jouw dromen en verlangens. Neem de sprong, volg je intuïtie en stuur me een bericht. Dan neem ik contact met je op om te zien welke magie we samen kunnen creëren! Of bestel je oliën via onderstaande link!

Gratis mini cursus over essentiële oliën

Korte online intrō cursus over essentiële oliën en hoe JIJ ze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. Deze mini cursus is geschikt voor jou als je nog geen account hebt bij dōTERRA en nieuwsgierig bent naar essentiële oliën.

Pin It on Pinterest